Categorii
Medicina Timisoara

Digital Smile Design

Procedurile de restaurare dentară sunt de obicei efectuate pe pacienții din întreaga lume. Mulți pacienți au nevoie de servicii de restaurare ca urmare a rănilor, a bolii sau a altor probleme care le pot afecta sănătatea orală și aspectul zâmbetului lor. Cu toate acestea, nu toate procedurile oferă aceleași rezultate. Digital Smile Design (DSD) a luat cu asalt lumea stomatologică, oferind rezultate mai bune și un rezultat mai previzibil pentru fiecare pacient în parte.

Ce este Digital Smile Design?

DSD este un instrument unic de planificare a tratamentului stomatologic care întărește viziunea de diagnostic a unui furnizor de stomatologie, îmbunătățește predictibilitatea și îmbunătățește comunicarea dintre furnizorii de servicii dentare și pacienții lor. Un plan de tratament se bazează complet pe o analiză amănunțită a proporțiilor dentare și faciale ale pacientului. Prin utilizarea de videoclipuri, fotografii și machete temporare, furnizorii de DSD pot obține o mai bună înțelegere a relației dintre buze, gingii și dinți, precum și modul în care lucrează împreună pentru a crea zâmbetul pacientului.

Cum pot începe procesul de design digital zâmbet?

Scanerul Medit i500

Când iei decizia de a afla mai multe despre DSD, primul pas al procesului este să găsești un furnizor în apropierea ta. De acolo, te vei întâlni cu acel furnizor și vei trece prin beneficiile acestei opțiuni de tratament. Dacă alegeți să mergeți mai departe, medicul dumneavoastră stomatolog va face fotografii tridimensionale și videoclipuri din fiecare unghi al gurii. Această scanare digitală se face cu un scaner intraoral, iar datele sunt importate în software-ul DSD.

Scanerele intraorale sunt extrem de eficiente deoarece oferă mai multe vederi ale gurii. În timpul scanării, tehnicianul dumneavoastră va urmări probabil fiecare imagine care apare pe ecran în timp real. Acest lucru asigură că imaginile potrivite sunt capturate la unghiurile necesare pentru a crea o reprezentare vizuală a rezultatului final. Vizionarea acestor imagini vă poate ajuta să economisiți timp și în timpul procesului, deoarece nu va trebui să vă întoarceți pentru nicio imagistică suplimentară după terminarea consultației.

Digital Smile Design este un ajutor de top in ceea ce priveste tehnologia dentară, asigurând un tratament de îngrijire care este cel mai bun pentru fiecare pacient. Cu DSD, veți fi pe cale de a crea un plan de tratament unic pentru nevoile dvs. dentare și vă va oferi zâmbetul pe care îl meritați.

Sursa: Green Digital Lab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *