Email

contact@medicina-timisoara.ro

Zâmbetul tău este una dintre cele mai importante părți ale unei prime impresii bune, așa că cu siguranță merită să investești. De fapt, un sondaj al Academiei Americane de Cosmetică Dentară a arătat că 48% dintre adulții americani consideră zâmbetul ca fiind cel mai memorabil al unei persoane.

Dacă albul tău sidefat nu este la fel de sidefat sau alb ca înainte, este posibil să nu faci impresia pe care o vrei, astfel ca specialistii de la Eiffel Praxis (www.eiffelpraxis.ro ) sunt dispusi sa iti redea zambetul pe care ti-l doresti.Fațetele dentare sunt una dintre cele mai bune modalități de a repara dinții ciobiți, crăpați și pătați. Chiar și așa, cel mai bine este să înțelegeți întregul proces înainte de a vă lua un angajament.

Obținerea fațetelor dentare este o procedură în mai multe etape care are loc în două până la trei vizite și câteva săptămâni.

Procesul pentru a avea un zambetul impecabil cu ajutorul fatetelor dentare începe cu un control și o consultare inițială. Stomatologii din cabinetul nostru vă vor evalua zâmbetul, vor determina dacă sunteți un candidat bun și vor discuta planul pentru a merge mai departe. Dacă aveți nevoie de obturații sau implanturi dentare, acestea vor trebui mai întâi îngrijite.

În continuare, medicii nostri specialisti de la Eiffel Praxis vă vor pregăti dinții pentru fațetele dentare prin slefuirea unui strat foarte subțire de smalț (mai puțin decât grosimea unghiei) de pe partea din față a dinților. Ei vor face apoi o simulare intr-un soft special pentru noul tău zâmbet și vor crea un set de fatete dentare provizorii care vor rămâne până la sosirea fatetelor dentare permanente. Această perioadă de probă iti permite să decizi dacă doresti să modifici culoarea sau forma – este efectiv un „test drive” pentru noii tai dinți.

Odată ce fatetele finale din ceramica au fost sculptate, te vei întoarce la dentist pentru a le aplica. Fațetele dentare temporare sunt îndepărtate și un ciment de lipire este aplicat pe dinți. Apoi, fatetele dentare permanente sunt instalate cu grijă și noul tău zâmbet este gata de plecare! Atunci cand decizi ca iti doresti un zambet impecabil cu ajutorul fatetelor dentare asigura-te ca primesti ajutor din partea unui stomatolog cu experiență.

Stomatologia estetică cu ajutorul fatetelor dentare este încă o muncă serioasă și este important să te asiguri că iti faci fațetele de către un stomatolog experimentat.

Specialistii nostri de la Eiffel Praxis ( www.eiffelpraxis.ro ) sunt pregatiti sa iti redea zambetul pe care ti-l doresti! Concepem impreuna planul de tratament pentru ca relatia cu pacientul si comunicarea sunt foarte importante pentru noi si pentru  a avea rezultate pe masura!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *