Categorii
Medicina Timisoara

IPS e.max ZirCAD MULTI

Inca de la aparitia sa pe piata, sistemul IPS e.max a revolutionat piata lucrarilor dentare. Cu un portofoliu plin de ceramice functionale, resistente in timp si estetice, IPS e.max a schimbat felul in care tehnicienii, dentistii si pacientii privesc problema unei lucrari de amploare. 

Motiv numai bun pentru ca in cadrul Green Dental Lab sa aducem acest sistem, care, impreuna cu tehnologia de ultima generatie existenta la noi, ofera posibilitatea creerii unor lucrari dentare de cea mai buna calitate, care ofera un confort binemeritat pacientilor, precum si o estetica minunata, identica dintilor naturali.

Inovatia IPS e.max ZirCAD MULTI

IPS e.max ZirCAD MULTI e un produs cu adevarat inovator. Gandit ca o formula bazata pe o pudra, complementata de o tehnologie noua de umbrire, acesta are ca rezultat o lucrare dentara cu aspect natural, si cu o translucenta obtinuta progresiv de la dentina la smalt. Iar ce este cu adevarat iesit din comun e faptul ca produsul nu mai are nevoie de nici un fel de lucrari ulterioare de imbunatatire a culorii.

In ceea ce priveste rezistenta in timp a oxidului de zirconiu, acesta si-a demonstrat valoarea in ultimii 20 de ani, cand a intrat in atentia specialistilor din domeniul stomatologic si a inceput sa fie prelucrat si folosit in tot mai multe tipuri de lucrari. Cu o rezistenta deosebita la presiune acesta face faza uzului intens fara a se fractura sau defecta in vreun alt fel. Din acest motiv pe baza acestuia s-au realizat in ultimul timp diverse materiale imbunatatite pentru a fi folosite in laboaratoarele de tehnica dentara din intreaga lume.

Biocompatibilitatea si bioinertia sunt alte argumente in favoarea IPS e.max ZirCAD MULTI. Studiile demonstreaza ca in lume nu exista la ora actuala oameni alergici la zirconiu, riscul de a provoca astfel de neplaceri pacientilor cu lucrari care au in componenta acest material fiind redus la zero.

Indicatii de utilizare IPS e.max ZirCAD MULTI

IPS e.max ZirCAD MULTI are rezultate excelente folosit in lucrari pentru zonele anterioare si posterioare. Materialul are proprietati mecanice superioare (850 MPa), fiind o alegere perfecta pentru coroane monolitice, punti cu trei elemente si superstructuri pe implanturi. Materialul este usor de prelucrat intr-un laborator cu tehnologie performanta fara a fi necesare interventii ulterioare. In plus, produsul finit realizat cu IPS e.max ZirCAD MULTI, fiind biocompatibil, nu produce nici un fel de iritatii purtatorului, fiind o alegere inteleapta si sanatoasa pe termen lung.

Bineinteles, toate deciziile legate de sanatatea orala a pacientului se iau de catre acesta prin prisma comunicarii constante cu specialistul care se ocupa de cazul sau. Sfatuim toti pacientii sa asculte sfaturile si indicatiile profesionistilor la care apeleaza pentru a beneficia de cele mai bune rezultate posibile si pentru a se bucura, la finalul lucrarilor dentare, de un zambet minunat (si sanatos!).

Pentru detalii mai complexe referitoare la IPS e.max ZirCAD MULTI va rugam sa ne contactati.

Sursa: Green Digital Lab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *